• Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Morcon Construction Company, Inc. All rights reserved.

1/2

The Plaza  was a complete transformation and refurbishment of a deteriorating courtyard, including the removal of all pre-existing concrete, landscaping, and timeworn soil to make way for a new conservation Plaza. The creation of the Plaza as a new green roof for the parking garage below allowed for more natural airflow and a long lasting structure. This environmentally sound design increases natural lighting, nature preservation, and community engagement. Most importantly, this configuration contains a new state of the art waterproofing system, built unique for the space. Fresh landscaping included new shrubs, walkways, decorative trellises, and fencing. 

Project Type

Waterproofing / Landscape

Location

Minneapolis, MN

Square Feet

34,000

Duration

3 Months

Completion Date

Sep 2012‚Äč

Contract Value

2 Million